Autogarage software: Verbeter jouw Autoreparatiebedrijf met de Krachtige Autogarage Software van Kivii

Autogarage software nodig? Dan ben je bij Kivii aan het juiste adres! Kivii is dè toonaangevende leverancier van hoogwaardige autogarage software die is ontworpen om jouw autoreparatiebedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. We begrijpen dat het runnen van een autogarage unieke uitdagingen met zich meebrengt, en daarom hebben we geavanceerde softwareoplossingen ontwikkeld om jou te helpen bij het vereenvoudigen van jouw dagelijkse taken, het optimaliseren van processen en het stimuleren van de groei van jouw bedrijf.

Autogarage software

Waarom Kiezen voor Kivii’s autogarage software?

Bij Kivii begrijpen we dat het vinden van de juiste garage softwareoplossing essentieel is voor het succes van jouw autogarage. Onze garage software biedt een uitgebreid scala aan functies om alle aspecten van jouw autogarage te beheren. Van klantendatabase en afspraakplanning tot werkorderbeheer en facturering, Kivii’s software biedt een alles-in-één oplossing om jouw bedrijfsprocessen efficiënter te maken. Daarnaast begrijpen we dat gebruiksgemak van cruciaal belang is. Daarom hebben we onze autogarage software ontworpen met een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface, zodat jij en jouw team snel aan de slag kunnen zonder uitgebreide training. Met Kivii’s garage software kun je je richten op wat echt belangrijk is: het leveren van uitstekende service aan jouw klanten.

Garage software
Kivii autogarage software

Bij ons staat klanttevredenheid voorop. Onze autogarage software biedt krachtige tools om klantinformatie te beheren, communicatie te personaliseren en een uitstekende klantenservice te bieden. Door een naadloze klantervaring te bieden, kun je sterke relaties opbouwen en klanten behouden. Met Kivii’s autogarage software kun je erop vertrouwen dat jouw bedrijfsinformatie veilig is en altijd beschikbaar is wanneer je deze nodig hebt. Ontdek vandaag nog de voordelen van Kivii’s krachtige garage software en transformeer jouw autoreparatiebedrijf. Neem contact met ons op voor een persoonlijke demonstratie en zie zelf hoe onze software jou kan helpen jouw doelen te bereiken.

Wij zijn erg blij met de Kivii autogarage software die we gebruiken. Het systeem is makkelijk te gebruiken en helpt ons bij het plannen van afspraken, beheren van voertuiggegevens en het maken van facturen. Het klantbeheer is gestroomlijnd, waardoor we beter kunnen voldoen aan de behoeften van onze klanten. Bovendien helpt de software ons om onze voorraad bij te houden, waardoor we tijd en geld besparen. De klantenservice van de softwareleverancier is ook geweldig.

Autobedrijf De Keizer

Werkplaats Efficiëntie

Onze garage software is ontworpen om de efficiëntie van jouw werkplaats te maximaliseren. Van het plannen van werkorders en het beheren van de voortgang tot het bijhouden van onderdelen en het optimaliseren van de workflow, Kivii’s autogarage software helpt je om elke taak soepel en gestroomlijnd uit te voeren. Met onze software kun je jouw voorraad nauwkeurig beheren en bijhouden. Je kunt eenvoudig onderdelen en materialen beheren, bestellingen plaatsen en voorkomen dat je zonder essentiële onderdelen komt te zitten. Dit helpt je om tijd en geld te besparen, terwijl je ervoor zorgt dat je altijd klaar bent om aan de behoeften van jouw klanten te voldoen.

garage software testen

autogarage software afspraken

Afspraken

Onze Kivii autogarage software biedt een kalenderfunctie die een eenvoudig en gedetailleerd overzicht geeft van de geplande reparaties.

autogarage software facturen

Facturen

Een factuur maken is eenvoudig en efficiënt met de autogarage software van Kivii. Facturen worden naar klanten toegemaild zodat u kunt besparen op printer en printpapier.

autogarage software inkoopfacturen

Inkoopfactuur

Een mooie oplossing van Kivii waar u handelt in margegoederen, zoals autos, dan mag u de margeregeling toepassen. Ideale oplossing voor autohandelaars.

autogarage software werkbonnen

Werkbonnen en Offertes

Met Kivii kunt u gemakkelijk werkorders of offertes maken. De formulieren staan overzichtelijk op één plek, zodat u altijd snel en gemakkelijk kunt vinden wat u nodig heeft

software garage overzicht

Klanten overzicht

Met ons uitgebreide klantenoverzicht kunt u eenvoudig klanten invoeren en voertuigen aan de bijbehorende personen koppelen met behulp van KVK en RDW.

software garage apk

APK herinnering

We sturen 8 weken voordat de APK van zijn voertuig verloopt een e-mail om te herinneren aan keuring. Zo blijven we je bestaande klanten eraan herinneren om met jou in contact te komen voor het keuren van een APK.

software garage voorraad

Voorraadbeheer

Met de module Voorraadbeheer van Kivii kun je je magazijn digitaliseren en het proces onderbrengen in één voorraadbeheersysteem.

software garage ontwikkeling

Er komt meer!

We zijn continue bezig om ons verder te ontwikkelen om werk van onze gebruikers makkelijker te maken! Binnenkort lanceren we nieuwe modules wat volledig kosteloos zijn!

Alles wat je nodig hebt in één applicatie

Als je op zoek bent naar een manier om je autogaragebedrijf te verbeteren, is Kivii autogaragesoftware zeker een goede keuze. Het biedt alle tools die je nodig hebt om je bedrijf efficiënter te maken en om meer winst te behalen.

  • Geen opstartkosten
  • Gratis uitproberen
  • Gratis training
  • geen kosten achteraf

€69per maand

Veelgestelde vragen over autogarage software

Kivii autogarage software is een uitgebreide oplossing die is ontworpen om de dagelijkse bedrijfsactiviteiten van een autogarage te beheren. Het biedt een scala aan functies die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de autogarage, waaronder:

Afsprakenmodule: Deze tool helpt bij het plannen en beheren van afspraken met klanten, waardoor de efficiëntie van de planning wordt verbeterd.

Facturatie: Met deze functie kunt u facturen genereren voor de diensten die aan klanten zijn geleverd, wat zorgt voor een nauwkeurige en tijdige facturatie.

Inkoopfactuur aanmaken: Deze tool helpt bij het opstellen van facturen voor goederen of diensten die door de autogarage zijn ingekocht, wat bijdraagt aan een beter financieel beheer.

Werkbonnen aanmaken: Deze functie stelt u in staat om werkbonnen te creëren om de uitgevoerde werkzaamheden aan voertuigen te documenteren, wat zorgt voor een betere organisatie en opvolging van taken.

Offertes aanmaken: Met deze tool kunt u offertes opstellen voor potentiële klanten, wat kan bijdragen aan een verhoogde klanttevredenheid en omzet.

Klantenoverzicht: Deze functie helpt bij het beheren van klantinformatie, zoals contactgegevens en voertuiggegevens, waardoor een betere klantenservice mogelijk is.

APK herinneringen: Deze tool stuurt herinneringen naar klanten over aankomende APK-keuringen, wat bijdraagt aan een betere klantenservice en naleving van de regelgeving.

Voorraadbeheer: Deze functie helpt bij het beheren van voorraadgegevens, zoals de hoeveelheid en kosten van onderdelen en vloeistoffen, wat bijdraagt aan een efficiënter voorraadbeheer.
Ja, Kivii autogarage software is geschikt voor kleine tot middelgrote autogarages. Het is specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van deze soort autogarages en biedt een scala aan functies om te helpen bij het beheren van hun dagelijkse bedrijfsprocessen. Het kan ook geschikt zijn voor grotere autogarages, afhankelijk van de specifieke behoeften van het bedrijf.
De belangrijkste functies van autogarage software zijn het beheren van werkorders, het plannen van taken, het bijhouden van klantgegevens en het maken van facturen. Kivii softwarepakket biedt ook integraties met boekhoudsystemen, het bijhouden van voorraad en het maken van rapporten.
Autogaragesoftware is een softwareprogramma dat wordt gebruikt door autogarages om te helpen bij het beheren van hun bedrijfsprocessen. Het kan worden gebruikt om taken te plannen, werkorders te volgen, klantgegevens te beheren en facturen te maken.
De autogarage software van Kivii heeft een aantal functies om u te helpen uw bedrijf soepel te laten verlopen. Om te beginnen kan het toegang bieden tot voertuiggegevens inclusief merk en type en BPM en worden deze gegevens opgevraagd bij RDW. Ook heeft Kivii koppelingen KVK voor het opzoeken van adresgegevens van zakelijke klanten. Qua boekhouding hebben we een koppeling met Exact Online, Snel Start, E-Boekhouding en Yuki. Indien je boekhouding programma niet in het lijst staat, dan horen we dat graag zodat we het snel voor je kunnen realiseren.