Alles wat je nodig hebt
in 1 pakket

Kivii biedt modules voor al onze klanten, waardoor u optimaal kunt profiteren van de uitgebreide diensten die we aanbieden. Alles wat u nodig heeft, verpakt in één handige softwareoplossing.

Vertrouwd door 500+ bedrijven door heel Nederland

Bespaar tijd met Kivii
autogarage software

Met Kivii autogaragesoftware kunt u waardevolle tijd besparen en u concentreren op wat echt telt voor uw autogaragebedrijf. Deze softwareoplossing stelt u in staat om uw bedrijfsprocessen, zoals het beheren van afspraken, facturering, voorraadbeheer en klantgegevens, te automatiseren en te beheren. Kivii helpt u om efficiënter te werken, waardoor u tijd bespaart en meer aandacht kunt besteden aan uzelf en uw klanten. Ontdek hoe Kivii autogaragesoftware uw productiviteit kan verhogen, uw bedrijfsprestaties kan verbeteren en u meer vrije tijd kan geven.

Afspraken

Onze Kivii garagesoftware biedt een kalenderfunctie die een eenvoudig en gedetailleerd overzicht geeft van de geplande reparaties.

Facturen

Een factuur maken is eenvoudig en efficiënt met de garagesoftware Kivii. Facturen worden naar klanten toegemaild zodat u kunt besparen op printer en printpapier.

Inkoopfactuur

Een mooie oplossing van Kivii waar u handelt in margegoederen, zoals autos, dan mag u de margeregeling toepassen. Ideale oplossing voor autohandelaars.

Werkbonnen en Offertes

Met Kivii kunt u gemakkelijk werkorders of offertes maken. De formulieren staan overzichtelijk op één plek, zodat u altijd snel en gemakkelijk kunt vinden wat u nodig heeft

Klanten overzicht

Met ons uitgebreide klantenoverzicht kunt u eenvoudig klanten invoeren en voertuigen aan de bijbehorende personen koppelen met behulp van KVK en RDW.

APK herinnering

We sturen 8 weken voordat de APK van zijn voertuig verloopt een e-mail om te herinneren aan keuring. Zo blijven we je bestaande klanten eraan herinneren om met jou in contact te komen voor het keuren van een APK.

Voorraadbeheer

Met de module Voorraadbeheer van Kivii kun je je magazijn digitaliseren en het proces onderbrengen in één voorraadbeheersysteem.

Er komt meer!

We zijn continue bezig om ons verder te ontwikkelen om werk van onze gebruikers makkelijker te maken! Binnenkort lanceren we nieuwe modules wat volledig kosteloos zijn!

Makkelijk facturen maken

Met Kivii garagesoftware kun je gemakkelijk facturen maken voor de diensten die je aan klanten hebt verleend. De factuurmodule is eenvoudig te gebruiken en helpt je om snel en efficiënt facturen op te stellen.

Bovendien kun je de facturen naar klanten mailen, wat je helpt om te besparen op printer- en printpapierkosten. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar het kan ook helpen om je operationele kosten te verlagen.

Met Kivii garagesoftware kun je ook betalingen bijhouden en facturen opstellen voor onderdelen of materialen die je aan klanten hebt verkocht. Dit helpt je om alles goed te organiseren en om te zien wat je nog moet innen.

In samenvatting is Kivii garagesoftware een geweldige oplossing voor autogarages die gemakkelijk en efficiënt facturen willen maken. Met de factuurmodule kun je snel en eenvoudig facturen opstellen en naar klanten mailen om te besparen op printer- en printpapierkosten. Als je een autogarage hebt, is het zeker de moeite waard om te overwegen om Kivii garagesoftware te gebruiken.

Een online agenda

Met onze unieke online agenda in onze garagesoftware heb je altijd een duidelijk overzicht van je geplande reparaties. Je kunt in één oogopslag zien wat er op het programma staat, zodat je je werkzaamheden beter kunt plannen. Bovendien staat er ook klantinformatie in, zodat je altijd weet wie er bij je langs komt en wat je voor hem of haar kunt doen.

Maar daar houdt het niet bij op! We voegen ook kentekens toe, zodat je nooit verwarring hebt over wie er eerst aan de beurt is voor zijn onderhoud. Dit is niet alleen handig voor jou, maar het zorgt ook voor tevreden klanten die weten dat ze op de juiste tijd bij je aan de beurt zijn.

Met onze online agenda in onze garagesoftware ben je altijd op de hoogte van wat er op het programma staat en heb je alles bij de hand om je werkzaamheden efficiënt te plannen. Dus als je op zoek bent naar een manier om je autogaragebedrijf te verbeteren, is onze garagesoftware zeker een goede keuze. Probeer het vandaag nog uit en ervaar zelf he

KVK en RDW koppeling

Garagesoftware Kivii is de perfecte oplossing voor het beheren van je klanten en hun voertuigen. Je kunt gemakkelijk nieuwe klanten invoeren en hun geschiedenis bijhouden, zodat je ervoor kunt zorgen dat ze veilig de weg op gaan. Bovendien kun je hen automatisch herinneren aan komende afspraken en toekomstige APK-keuringen, zodat ze nooit vergeten om langs te komen voor hun onderhoud. Wel zo handig!

Vraag nu een
gratis demo aan

Volledige overzicht van je voorraad

Met de garagesoftware van Kivii heb je altijd het overzicht en de controle over je voorraad. Je kunt gemakkelijk bijhouden wat je op voorraad hebt en wat je nodig hebt om bestellen. Bovendien krijg je meldingen wanneer het tijd is om een product opnieuw te bestellen, zodat je nooit zonder belangrijke onderdelen of materialen komt te zitten.

Wij zijn erg blij met de Kivii autogarage software die we gebruiken. Het systeem is makkelijk te gebruiken en helpt ons bij het plannen van afspraken, beheren van voertuiggegevens en het maken van facturen. Het klantbeheer is gestroomlijnd, waardoor we beter kunnen voldoen aan de behoeften van onze klanten. Bovendien helpt de software ons om onze voorraad bij te houden, waardoor we tijd en geld besparen. De klantenservice van de softwareleverancier is ook geweldig.

Autobedrijf De Keizer

Online boekhoudingskoppelingen

Als je op zoek bent naar een manier om je boekhouding te automatiseren en efficiënter te maken, is Kivii de perfecte keuze. Met onze API boekhoudingskoppelingen kun je gemakkelijk gegevens uitwisselen tussen verschillende boekhoudpakketten, zoals Exact Online, SnelStart, E-Boekhouding en Yuki van Visma. Zo hoef je geen tijd te verspillen aan het handmatig overtypen of importeren van gegevens en kun je je focussen op wat echt belangrijk is: het runnen van je bedrijf. Probeer het vandaag nog uit en ervaar zelf hoe gemakkelijk het is om je boekhouding te automatiseren met Kivii.

Veelgestelde vragen

Kivii Autogaragesoftware biedt een aantal functies die gericht zijn op het beheren van de dagelijkse bedrijfsprocessen van een autogarage. Zoals u hebt opgesomd, omvatten de functies van het pakket onder andere: Afsprakenmodule: een tool om afspraken met klanten te maken en te beheren Facturen aanmaken: een tool om facturen te maken voor werkzaamheden die aan klanten zijn verleend Inkoopfactuur aanmaken: een tool om facturen te maken voor goederen of diensten die door de autogarage zijn aangeschaft Werkbonnen aanmaken: een tool om werkbonnen te maken om werkzaamheden te documenteren die aan voertuigen zijn verleend Offertes aanmaken: een tool om offertes te maken voor potentiële klanten Klantenoverzicht: een tool om informatie over klanten te beheren, zoals contactgegevens en voertuiggegevens APK herinneringen: een tool om klanten te herinneren aan noodzakelijke APK-keuringen Voorraadbeheer: een tool om voorraadgegevens te beheren, zoals de hoeveelheid en de kosten van onderdelen en vloeistoffen.
Ja, Kivii Autogaragesoftware is geschikt voor kleine tot middelgrote autogarages. Het is specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van deze soort autogarages en biedt een scala aan functies om te helpen bij het beheren van hun dagelijkse bedrijfsprocessen. Het kan ook geschikt zijn voor grotere autogarages, afhankelijk van de specifieke behoeften van het bedrijf.
De belangrijkste functies van autogaragesoftware zijn het beheren van werkorders, het plannen van taken, het bijhouden van klantgegevens en het maken van facturen. Kivii softwarepakket biedt ook integraties met boekhoudsystemen, het bijhouden van voorraad en het maken van rapporten.
Autogaragesoftware is een softwareprogramma dat wordt gebruikt door autogarages om te helpen bij het beheren van hun bedrijfsprocessen. Het kan worden gebruikt om taken te plannen, werkorders te volgen, klantgegevens te beheren en facturen te maken.
De software van Kivii heeft een aantal functies om u te helpen uw bedrijf soepel te laten verlopen. Om te beginnen kan het toegang bieden tot voertuiggegevens inclusief merk en type en BPM en worden deze gegevens opgevraagd bij RDW. Ook heeft Kivii koppelingen KVK voor het opzoeken van adresgegevens van zakelijke klanten. Qua boekhouding hebben we een koppeling met Exact Online, Snel Start, E-Boekhouding en Yuki. Indien je boekhouding programma niet in het lijst staat, dan horen we dat graag zodat we het snel voor je kunnen realiseren.