Software voor autobedrijven: Optimaliseer jouw autowerkplaats met toonaangevende software van Kivii

Op zoek naar innovatieve software voor autobedrijven? Zoek niet verder! Kivii is dé expert op het gebied van hoogwaardige software voor autobedrijven, speciaal ontworpen om jouw autowerkplaats te transformeren. Als vooraanstaande leverancier begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee autobedrijven te maken hebben en bieden we krachtige oplossingen om de operationele efficiëntie te verbeteren, de productiviteit te verhogen en jouw concurrentiepositie te verstevigen. Met onze geavanceerde autobedrijf software ben je klaar om jouw werkplaats naar een hoger niveau te tillen en succes te behalen in de dynamische wereld van autoreparaties, onderhoud en klantcontact. Kivii zet de toon voor modern autobeheer!

Software voor autobedrijven

Software voor autobedrijven

Bij Kivii realiseren we ons dat elke autowerkplaats uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom hebben we autobedrijf software ontwikkeld die is afgestemd op deze specifieke vereisten. Bij Kivii staat klanttevredenheid centraal. Onze software voor autobedrijven biedt krachtige tools voor klantrelatiebeheer, waarmee je klantinformatie kunt beheren, communicatie kunt personaliseren en een uitstekende klantenservice kunt bieden. Door de klanttevredenheid te verbeteren, kun je sterke relaties opbouwen en jouw klantenkring laten groeien. Kivii’s autobedrijf software biedt ook uitgebreide rapportage- en analysemogelijkheden. Je hebt toegang tot waardevolle gegevens en kunt belangrijke prestatie-indicatoren volgen. Met deze inzichten kun je jouw autowerkplaatsbeheer verbeteren, kosten optimaliseren en groeikansen identificeren. Kivii, de sleutel tot efficiënt autobeheer!

Software voor autobedrijf
kivii's software voor autobedrijven

Onze revolutionaire software voor autobedrijven is ontwikkeld om de efficiëntie en productiviteit van jouw autowerkplaats te optimaliseren. Door geautomatiseerde processen, gestroomlijnde workflows en realtime inzichten kun je jouw werkorders nauwkeurig beheren, de voortgang van reparaties volgen en de doorlooptijd verkorten. Hierdoor kun je sneller en efficiënter werken. Met onze software voor autobedrijven kun je moeiteloos jouw voorraad beheren en onderdelen bijhouden. In een oogwenk kun je controleren welke onderdelen beschikbaar zijn, bestellingen plaatsen en voorkomen dat je zonder essentiële onderdelen komt te zitten. Dit bespaart waardevolle tijd en minimaliseert stilstand in de autowerkplaats. Onze software is jouw sleutel tot een vlotte en probleemloze bedrijfsvoering.

Wij zijn erg blij met de Kivii autogarage software die we gebruiken. Het systeem is makkelijk te gebruiken en helpt ons bij het plannen van afspraken, beheren van voertuiggegevens en het maken van facturen. Het klantbeheer is gestroomlijnd, waardoor we beter kunnen voldoen aan de behoeften van onze klanten. Bovendien helpt de software ons om onze voorraad bij te houden, waardoor we tijd en geld besparen. De klantenservice van de softwareleverancier is ook geweldig.

Autobedrijf De Keizer

Volledig Autowerkplaatsbeheer

Onze software voor autobedrijven biedt een uitgebreid scala aan functies om alle aspecten van jouw autowerkplaatsbeheer te stroomlijnen. Van werkorderbeheer en planning tot voorraadbeheer en facturering, Kivii’s software biedt een alles-in-één oplossing om jouw dagelijkse taken te vereenvoudigen. We begrijpen dat gebruiksgemak essentieel is voor een vlotte workflow. Daarom hebben we onze software ontworpen met een intuïtieve interface, zodat jij en jouw team snel aan de slag kunnen zonder uitgebreide training. Met Kivii’s autobedrijf software kunnen jullie je richten op waar jullie goed in zijn: het leveren van uitstekende service aan klanten. Ontdek vandaag nog de voordelen van Kivii’s innovatieve software voor autobedrijven en breng jouw autowerkplaats naar nieuwe hoogten. Neem contact met ons op voor een persoonlijke demonstratie en ervaar zelf hoe onze software jou kan helpen om efficiënter, productiever en winstgevender te worden.

Software voor uw autobedrijf

autogarage software afspraken

Afspraken

Onze Kivii’s software voor autobedrijven biedt een kalenderfunctie die een eenvoudig en gedetailleerd overzicht geeft van de geplande reparaties.

autogarage software facturen

Facturen

Een factuur maken is eenvoudig en efficiënt met de software voor autobedrijven van Kivii. Facturen worden naar klanten toegemaild zodat u kunt besparen op printer en printpapier.

autogarage software inkoopfacturen

Inkoopfactuur

Een mooie oplossing van Kivii waar u handelt in margegoederen, zoals autos, dan mag u de margeregeling toepassen. Ideale oplossing voor autohandelaars.

autogarage software werkbonnen

Werkbonnen en Offertes

Met Kivii kunt u gemakkelijk werkorders of offertes maken. De formulieren staan overzichtelijk op één plek, zodat u altijd snel en gemakkelijk kunt vinden wat u nodig heeft

software garage overzicht

Klanten overzicht

Met ons uitgebreide klantenoverzicht kunt u eenvoudig klanten invoeren en voertuigen aan de bijbehorende personen koppelen met behulp van KVK en RDW.

software garage apk

APK herinnering

We sturen 8 weken voordat de APK van zijn voertuig verloopt een e-mail om te herinneren aan keuring. Zo blijven we je bestaande klanten eraan herinneren om met jou in contact te komen voor het keuren van een APK.

software garage voorraad

Voorraadbeheer

Met de module Voorraadbeheer van Kivii kun je je magazijn digitaliseren en het proces onderbrengen in één voorraadbeheersysteem.

software garage ontwikkeling

Er komt meer!

We zijn continue bezig om ons verder te ontwikkelen om werk van onze gebruikers makkelijker te maken! Binnenkort lanceren we nieuwe modules wat volledig kosteloos zijn!

Alles wat je nodig hebt in één applicatie

Als je op zoek bent naar een manier om je autogaragebedrijf te verbeteren, is Kivii autogaragesoftware zeker een goede keuze. Het biedt alle tools die je nodig hebt om je bedrijf efficiënter te maken en om meer winst te behalen.

  • Geen opstartkosten
  • Gratis uitproberen
  • Gratis training
  • geen kosten achteraf

€69per maand

Veelgestelde vragen over software voor autobedrijven

Kivii's software voor autobedrijven is een uitgebreide oplossing die is ontworpen om de dagelijkse bedrijfsactiviteiten van een autogarage te beheren. Het biedt een scala aan functies die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de autogarage, waaronder:

Afsprakenmodule: Deze tool helpt bij het plannen en beheren van afspraken met klanten, waardoor de efficiëntie van de planning wordt verbeterd.

Facturatie: Met deze functie kunt u facturen genereren voor de diensten die aan klanten zijn geleverd, wat zorgt voor een nauwkeurige en tijdige facturatie.

Inkoopfactuur aanmaken: Deze tool helpt bij het opstellen van facturen voor goederen of diensten die door de autogarage zijn ingekocht, wat bijdraagt aan een beter financieel beheer.

Werkbonnen aanmaken: Deze functie stelt u in staat om werkbonnen te creëren om de uitgevoerde werkzaamheden aan voertuigen te documenteren, wat zorgt voor een betere organisatie en opvolging van taken.

Offertes aanmaken: Met deze tool kunt u offertes opstellen voor potentiële klanten, wat kan bijdragen aan een verhoogde klanttevredenheid en omzet.

Klantenoverzicht: Deze functie helpt bij het beheren van klantinformatie, zoals contactgegevens en voertuiggegevens, waardoor een betere klantenservice mogelijk is.

APK herinneringen: Deze tool stuurt herinneringen naar klanten over aankomende APK-keuringen, wat bijdraagt aan een betere klantenservice en naleving van de regelgeving.

Voorraadbeheer: Deze functie helpt bij het beheren van voorraadgegevens, zoals de hoeveelheid en kosten van onderdelen en vloeistoffen, wat bijdraagt aan een efficiënter voorraadbeheer.
Ja, Kivii software voor autobedrijven is geschikt voor kleine tot middelgrote autogarages. Het is specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van deze soort autogarages en biedt een scala aan functies om te helpen bij het beheren van hun dagelijkse bedrijfsprocessen. Het kan ook geschikt zijn voor grotere autogarages, afhankelijk van de specifieke behoeften van het bedrijf.
De belangrijkste functies van Kivii zijn het beheren van werkorders, het plannen van taken, het bijhouden van klantgegevens en het maken van facturen. Kivii softwarepakket biedt ook integraties met boekhoudsystemen, het bijhouden van voorraad en het maken van rapporten.
software voor autobedrijven is een softwareprogramma dat wordt gebruikt door autogarages om te helpen bij het beheren van hun bedrijfsprocessen. Het kan worden gebruikt om taken te plannen, werkorders te volgen, klantgegevens te beheren en facturen te maken.
De software voor autobedrijven van Kivii heeft een aantal functies om u te helpen uw bedrijf soepel te laten verlopen. Om te beginnen kan het toegang bieden tot voertuiggegevens inclusief merk en type en BPM en worden deze gegevens opgevraagd bij RDW. Ook heeft Kivii koppelingen KVK voor het opzoeken van adresgegevens van zakelijke klanten. Qua boekhouding hebben we een koppeling met Exact Online, Snel Start, E-Boekhouding en Yuki. Indien je boekhouding programma niet in het lijst staat, dan horen we dat graag zodat we het snel voor je kunnen realiseren.