Software Garage: Vereenvoudig en Optimaliseer jouw Autoreparatiebedrijf met Kivii

Software garage nodig? Welkom bij Kivii, jouw toonaangevende partner voor hoogwaardige softwareoplossingen die speciaal zijn ontworpen voor garages en autoreparatiebedrijven. Wij begrijpen de uitdagingen waarmee de automotive-industrie wordt geconfronteerd en bieden krachtige tools om jouw bedrijf te stroomlijnen, de efficiëntie te verbeteren en de groei te stimuleren. Met onze geavanceerde garagebeheersoftware kun je jouw processen optimaliseren en de klanttevredenheid naar nieuwe hoogten tillen.

software garage

Waarom Kiezen voor Kivii software garage?

Als het aankomt op software voor garages, begrijpen we dat jouw behoeften uniek zijn. Bij Kivii streven we ernaar om aan al jouw vereisten te voldoen met onze flexibele en aanpasbare oplossingen. Onze software biedt een breed scala aan functies om elk aspect van jouw autoreparatiebedrijf te beheren, inclusief klantbeheer, voorraadbeheer, facturering, werkorderplanning en meer. Met Kivii heb je alle tools binnen handbereik om jouw garage efficiënt te runnen. We begrijpen dat gebruiksvriendelijkheid essentieel is. Onze intuïtieve interface maakt het gemakkelijk voor jou en jouw medewerkers om snel aan de slag te gaan zonder uitgebreide training. Je kunt je richten op wat belangrijk is: het repareren van auto’s en het bedienen van jouw klanten.

software voor garages
software garages

Met onze software garage heb je volledige controle over jouw voorraad. Je kunt eenvoudig onderdelen bijhouden, bestellingen plaatsen en voorkomen dat je zonder essentiële onderdelen komt te zitten. Dit bespaart kostbare tijd en verhoogt de efficiëntie van jouw werkplaats. Kivii biedt geavanceerde planningsopties, zodat je gemakkelijk werkorders kunt toewijzen aan jouw technici. Je kunt de voortgang van elk project volgen, deadlines beheren en ervoor zorgen dat alles soepel verloopt. Dit helpt bij het minimaliseren van wachttijden en maximaliseert de productiviteit. Bij Kivii geloven we in het opbouwen van sterke klantrelaties. Onze software bevat krachtige klantbeheertools, waarmee je klantinformatie kunt bijhouden, gepersonaliseerde communicatie kunt verzorgen en een uitstekende klantenservice kunt bieden. Tevreden klanten zijn loyale klanten!

Wij zijn erg blij met de Kivii autogarage software die we gebruiken. Het systeem is makkelijk te gebruiken en helpt ons bij het plannen van afspraken, beheren van voertuiggegevens en het maken van facturen. Het klantbeheer is gestroomlijnd, waardoor we beter kunnen voldoen aan de behoeften van onze klanten. Bovendien helpt de software ons om onze voorraad bij te houden, waardoor we tijd en geld besparen. De klantenservice van de softwareleverancier is ook geweldig.

Autobedrijf De Keizer

Onze software voor garages is veilig en betrouwbaar

We begrijpen hoe belangrijk de gegevens van jouw garage zijn. Daarom hechten we de hoogste waarde aan beveiliging en betrouwbaarheid. Met Kivii kun je erop vertrouwen dat jouw gegevens veilig zijn en altijd beschikbaar zijn wanneer je ze nodig hebt. Bij Kivii zijn we er trots op dat we niet alleen hoogwaardige software bieden, maar ook uitstekende ondersteuning en training. Ons toegewijde team staat klaar om jou te helpen bij eventuele vragen of problemen die je tegenkomt. Jouw succes is ons doel!

software garage testen

autogarage software afspraken

Afspraken

Onze Kivii software garage biedt een kalenderfunctie die een eenvoudig en gedetailleerd overzicht geeft van de geplande reparaties.

autogarage software facturen

Facturen

Een factuur maken is eenvoudig en efficiënt met de software garage van Kivii. Facturen worden naar klanten toegemaild zodat u kunt besparen op printer en printpapier.

autogarage software inkoopfacturen

Inkoopfactuur

Een mooie oplossing van Kivii waar u handelt in margegoederen, zoals autos, dan mag u de margeregeling toepassen. Ideale oplossing voor autohandelaars.

autogarage software werkbonnen

Werkbonnen en Offertes

Met Kivii kunt u gemakkelijk werkorders of offertes maken. De formulieren staan overzichtelijk op één plek, zodat u altijd snel en gemakkelijk kunt vinden wat u nodig heeft

software garage overzicht

Klanten overzicht

Met ons uitgebreide klantenoverzicht kunt u eenvoudig klanten invoeren en voertuigen aan de bijbehorende personen koppelen met behulp van KVK en RDW.

software garage apk

APK herinnering

We sturen 8 weken voordat de APK van zijn voertuig verloopt een e-mail om te herinneren aan keuring. Zo blijven we je bestaande klanten eraan herinneren om met jou in contact te komen voor het keuren van een APK.

software garage voorraad

Voorraadbeheer

Met de module Voorraadbeheer van Kivii kun je je magazijn digitaliseren en het proces onderbrengen in één voorraadbeheersysteem.

software garage ontwikkeling

Er komt meer!

We zijn continue bezig om ons verder te ontwikkelen om werk van onze gebruikers makkelijker te maken! Binnenkort lanceren we nieuwe modules wat volledig kosteloos zijn!

Alles wat je nodig hebt in één applicatie

Als je op zoek bent naar een manier om je autogaragebedrijf te verbeteren, is Kivii autogaragesoftware zeker een goede keuze. Het biedt alle tools die je nodig hebt om je bedrijf efficiënter te maken en om meer winst te behalen.

  • Geen opstartkosten
  • Gratis uitproberen
  • Gratis training
  • geen kosten achteraf

€69per maand

Veelgestelde vragen over software garage

Kivii software garage is een uitgebreide oplossing die is ontworpen om de dagelijkse bedrijfsactiviteiten van een autogarage te beheren. Het biedt een scala aan functies die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de autogarage, waaronder:

Afsprakenmodule: Deze tool helpt bij het plannen en beheren van afspraken met klanten, waardoor de efficiëntie van de planning wordt verbeterd.

Facturatie: Met deze functie kunt u facturen genereren voor de diensten die aan klanten zijn geleverd, wat zorgt voor een nauwkeurige en tijdige facturatie.

Inkoopfactuur aanmaken: Deze tool helpt bij het opstellen van facturen voor goederen of diensten die door de autogarage zijn ingekocht, wat bijdraagt aan een beter financieel beheer.

Werkbonnen aanmaken: Deze functie stelt u in staat om werkbonnen te creëren om de uitgevoerde werkzaamheden aan voertuigen te documenteren, wat zorgt voor een betere organisatie en opvolging van taken.

Offertes aanmaken: Met deze tool kunt u offertes opstellen voor potentiële klanten, wat kan bijdragen aan een verhoogde klanttevredenheid en omzet.

Klantenoverzicht: Deze functie helpt bij het beheren van klantinformatie, zoals contactgegevens en voertuiggegevens, waardoor een betere klantenservice mogelijk is.

APK herinneringen: Deze tool stuurt herinneringen naar klanten over aankomende APK-keuringen, wat bijdraagt aan een betere klantenservice en naleving van de regelgeving.

Voorraadbeheer: Deze functie helpt bij het beheren van voorraadgegevens, zoals de hoeveelheid en kosten van onderdelen en vloeistoffen, wat bijdraagt aan een efficiënter voorraadbeheer.
Ja, Kivii software garage is geschikt voor kleine tot middelgrote autogarages. Het is specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van deze soort autogarages en biedt een scala aan functies om te helpen bij het beheren van hun dagelijkse bedrijfsprocessen. Het kan ook geschikt zijn voor grotere autogarages, afhankelijk van de specifieke behoeften van het bedrijf.
De belangrijkste functies van software garage zijn het beheren van werkorders, het plannen van taken, het bijhouden van klantgegevens en het maken van facturen. Kivii softwarepakket biedt ook integraties met boekhoudsystemen, het bijhouden van voorraad en het maken van rapporten.
Autogaragesoftware is een softwareprogramma dat wordt gebruikt door autogarages om te helpen bij het beheren van hun bedrijfsprocessen. Het kan worden gebruikt om taken te plannen, werkorders te volgen, klantgegevens te beheren en facturen te maken.
De software garage van Kivii heeft een aantal functies om u te helpen uw bedrijf soepel te laten verlopen. Om te beginnen kan het toegang bieden tot voertuiggegevens inclusief merk en type en BPM en worden deze gegevens opgevraagd bij RDW. Ook heeft Kivii koppelingen KVK voor het opzoeken van adresgegevens van zakelijke klanten. Qua boekhouding hebben we een koppeling met Exact Online, Snel Start, E-Boekhouding en Yuki. Indien je boekhouding programma niet in het lijst staat, dan horen we dat graag zodat we het snel voor je kunnen realiseren.