Automotive Software voor Efficiëntie en Groei: Kivii – Jouw Partner in Innovatieve Oplossingen

Welkom bij Kivii, dé expert in hoogwaardige automotive software die speciaal is ontworpen om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Als toonaangevende aanbieder begrijpen we de uitdagingen waarmee de automotive-industrie wordt geconfronteerd en bieden we krachtige oplossingen om jouw efficiëntie te verbeteren, de productiviteit te verhogen en de groei te stimuleren. Met onze geavanceerde automotive software ben je klaar om de concurrentie voor te blijven en succes te behalen in de snel evoluerende wereld van de mobiliteit.

Automotive software

Waarom Kiezen voor Kivii’s automotive software?

Bij Kivii begrijpen we dat de automotive industrie complex is en voortdurend verandert. Daarom hebben we onze automotive software ontwikkeld met de behoeften van autogarages in gedachten. Onze automotive software biedt een uitgebreid scala aan functies om alle aspecten van jouw bedrijfsvoering te beheren. Van klantrelatiebeheer en voorraadbeheer tot facturering en planning, Kivii’s software biedt een alles-in-één oplossing om jouw dagelijkse taken te vereenvoudigen. Onze automotive software is ontworpen om de efficiëntie en productiviteit van jouw bedrijf te verbeteren. Met geautomatiseerde processen, gestroomlijnde workflows en realtime inzichten kun je jouw bedrijfsprestaties optimaliseren en kostbare tijd besparen.

software automotive
automotive garage software

Automotive software gebruiken zonder technische kennis!

We begrijpen dat gebruiksgemak cruciaal is. Daarom hebben we onze software ontworpen met een intuïtieve interface, zodat je snel aan de slag kunt zonder uitgebreide training. Met Kivii’s automotive software kunnen jouw medewerkers zich concentreren op waar ze goed in zijn: het bieden van uitstekende service aan klanten. Bij Kivii geloven we ook in het opbouwen van sterke klantrelaties. Onze automotive software biedt krachtige tools voor klantrelatiebeheer, waardoor je klantinformatie kunt beheren, communicatie kunt personaliseren en een uitstekende klantenservice kunt bieden. Door klanttevredenheid centraal te stellen, kun je loyale klanten binden en nieuwe klanten aantrekken.

Wij zijn erg blij met de Kivii autogarage software die we gebruiken. Het systeem is makkelijk te gebruiken en helpt ons bij het plannen van afspraken, beheren van voertuiggegevens en het maken van facturen. Het klantbeheer is gestroomlijnd, waardoor we beter kunnen voldoen aan de behoeften van onze klanten. Bovendien helpt de software ons om onze voorraad bij te houden, waardoor we tijd en geld besparen. De klantenservice van de softwareleverancier is ook geweldig.

Autobedrijf De Keizer

Rapportages en Analyses

Met onze automotive software kun je jouw voorraad efficiënt beheren en bijhouden. Je kunt eenvoudig onderdelen en materialen beheren, bestellingen plaatsen en het juiste niveau van voorraad handhaven. Dit zorgt ervoor dat je altijd over de benodigde middelen beschikt en vertragingen kunt voorkomen. Kivii’s automotive software biedt uitgebreide rapportage- en analysemogelijkheden. Je hebt toegang tot waardevolle inzichten en kunt belangrijke prestatie-indicatoren bijhouden. Met deze gegevens kun je strategische beslissingen nemen en jouw bedrijfsresultaten verbeteren. Aarzel niet langer en ontdek vandaag nog de voordelen van Kivii’s innovatieve automotive software. Neem contact met ons op voor een persoonlijke demonstratie en ervaar zelf hoe onze software jouw bedrijf naar het volgende niveau kan tillen.

kivii automotive garage software

autogarage software afspraken

Afspraken

Onze Kivii automotive software biedt een kalenderfunctie die een eenvoudig en gedetailleerd overzicht geeft van de geplande reparaties.

autogarage software facturen

Facturen

Een factuur maken is eenvoudig en efficiënt met de automotive software van Kivii. Facturen worden naar klanten toegemaild zodat u kunt besparen op printer en printpapier.

autogarage software inkoopfacturen

Inkoopfactuur

Een mooie oplossing van Kivii waar u handelt in margegoederen, zoals autos, dan mag u de margeregeling toepassen. Ideale oplossing voor autohandelaars.

autogarage software werkbonnen

Werkbonnen en Offertes

Met Kivii kunt u gemakkelijk werkorders of offertes maken. De formulieren staan overzichtelijk op één plek, zodat u altijd snel en gemakkelijk kunt vinden wat u nodig heeft

software garage overzicht

Klanten overzicht

Met ons uitgebreide klantenoverzicht kunt u eenvoudig klanten invoeren en voertuigen aan de bijbehorende personen koppelen met behulp van KVK en RDW.

software garage apk

APK herinnering

We sturen 8 weken voordat de APK van zijn voertuig verloopt een e-mail om te herinneren aan keuring. Zo blijven we je bestaande klanten eraan herinneren om met jou in contact te komen voor het keuren van een APK.

software garage voorraad

Voorraadbeheer

Met de module Voorraadbeheer van Kivii kun je je magazijn digitaliseren en het proces onderbrengen in één voorraadbeheersysteem.

software garage ontwikkeling

Er komt meer!

We zijn continue bezig om ons verder te ontwikkelen om werk van onze gebruikers makkelijker te maken! Binnenkort lanceren we nieuwe modules wat volledig kosteloos zijn!

Alles wat je nodig hebt in één applicatie

Als je op zoek bent naar een manier om je autogaragebedrijf te verbeteren, is Kivii autogaragesoftware zeker een goede keuze. Het biedt alle tools die je nodig hebt om je bedrijf efficiënter te maken en om meer winst te behalen.

  • Geen opstartkosten
  • Gratis uitproberen
  • Gratis training
  • geen kosten achteraf

€69per maand

Veelgestelde vragen over automotive software

Kivii automotive software is een uitgebreide oplossing die is ontworpen om de dagelijkse bedrijfsactiviteiten van een autogarage te beheren. Het biedt een scala aan functies die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de autogarage, waaronder:

Afsprakenmodule: Deze tool helpt bij het plannen en beheren van afspraken met klanten, waardoor de efficiëntie van de planning wordt verbeterd.

Facturatie: Met deze functie kunt u facturen genereren voor de diensten die aan klanten zijn geleverd, wat zorgt voor een nauwkeurige en tijdige facturatie.

Inkoopfactuur aanmaken: Deze tool helpt bij het opstellen van facturen voor goederen of diensten die door de autogarage zijn ingekocht, wat bijdraagt aan een beter financieel beheer.

Werkbonnen aanmaken: Deze functie stelt u in staat om werkbonnen te creëren om de uitgevoerde werkzaamheden aan voertuigen te documenteren, wat zorgt voor een betere organisatie en opvolging van taken.

Offertes aanmaken: Met deze tool kunt u offertes opstellen voor potentiële klanten, wat kan bijdragen aan een verhoogde klanttevredenheid en omzet.

Klantenoverzicht: Deze functie helpt bij het beheren van klantinformatie, zoals contactgegevens en voertuiggegevens, waardoor een betere klantenservice mogelijk is.

APK herinneringen: Deze tool stuurt herinneringen naar klanten over aankomende APK-keuringen, wat bijdraagt aan een betere klantenservice en naleving van de regelgeving.

Voorraadbeheer: Deze functie helpt bij het beheren van voorraadgegevens, zoals de hoeveelheid en kosten van onderdelen en vloeistoffen, wat bijdraagt aan een efficiënter voorraadbeheer.
Ja, Kivii automotive software is geschikt voor kleine tot middelgrote autogarages. Het is specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van deze soort autogarages en biedt een scala aan functies om te helpen bij het beheren van hun dagelijkse bedrijfsprocessen. Het kan ook geschikt zijn voor grotere autogarages, afhankelijk van de specifieke behoeften van het bedrijf.
De belangrijkste functies van automotive software zijn het beheren van werkorders, het plannen van taken, het bijhouden van klantgegevens en het maken van facturen. Kivii softwarepakket biedt ook integraties met boekhoudsystemen, het bijhouden van voorraad en het maken van rapporten.
automotive software is een softwareprogramma dat wordt gebruikt door autogarages om te helpen bij het beheren van hun bedrijfsprocessen. Het kan worden gebruikt om taken te plannen, werkorders te volgen, klantgegevens te beheren en facturen te maken.
De automotive software van Kivii heeft een aantal functies om u te helpen uw bedrijf soepel te laten verlopen. Om te beginnen kan het toegang bieden tot voertuiggegevens inclusief merk en type en BPM en worden deze gegevens opgevraagd bij RDW. Ook heeft Kivii koppelingen KVK voor het opzoeken van adresgegevens van zakelijke klanten. Qua boekhouding hebben we een koppeling met Exact Online, Snel Start, E-Boekhouding en Yuki. Indien je boekhouding programma niet in het lijst staat, dan horen we dat graag zodat we het snel voor je kunnen realiseren.