5 onmisbare software voor uw autobedrijf

Als u een autobedrijf heeft, is het belangrijk dat uw monteurs snel en accuraat werken. Dit komt uw klanten ten goede. In deze blog geef ik u een aantal tips om uw werkplaatsproces efficiënter te maken.

Online Platform voor al uw afspraken

Wanneer een klant binnenkomt en om een afspraak vraagt, hebben veel autodealers die ik bezoek planken met daarop al oude kalenders. De monteur moet dan zoeken in hun agenda’s of handmatig de tijd opschrijven voor elke individuele klant, omdat hij/zij zich niet automatisch kan inschrijven in een bepaald schema zonder meer informatie, zoals welk kenteken hij/zij rijdt of wanneer deze afspraak precies moet plaatsvinden!

Hou je voorraad goed bij

Met de hulp van uw groothandelaren hoeft u niet langer een volle voorraad bij te houden. Dit bespaart geld en tijd in het hebben van afschrijvingen aan het einde van het jaar voor bepaalde onderdelen die niet vaak genoeg worden verkocht of gebruikt! u hoeft u slechts te werken met een essentiële voorraad onderdelen die u het meest gebruikt. Een goede voorraadbeheer module zorgt ervoor dat u nooit te kort komt in materialen.

Hoe Kivii de verwerking van werkorders helpt vereenvoudigen

Monteurs gebruiken een werkorderblok om aan te geven welke onderdelen zij per auto hebben vervangen. Deze facturen worden verzameld en verwerkt in de administratie, waar direct na controle van hun logboeken op juistheid een factuur wordt aangemaakt. Degene die dit proces uitvoert, vult deze allemaal handmatig in omdat het niet duidelijk is wat hij heeft opgeschreven tijdens de reparatie van elk afzonderlijk voertuig.

Waarom garagesoftware Kivii het beste garagepakket voor u is

Geïntegreerde oplossingen voor autobedrijven Kivii biedt u als bedrijf alles! Een directe koppeling met de RDW-diensten en KVK, boekhoudsoftware zoals Exact Online. Beheer uw volledige voertuigadministratie vanuit één pakket met volledige integratie in boekhoudsoftware dit alles zonder in te boeten aan servicekwaliteit – elke voorziening is volledig geautomatiseerd zodat onze klanten hun tijd kunnen besteden aan innovatie in plaats van aan papierwerk